Fresh är ett företag som aldrig står still. Har vi ingen tjänst ute just för tillfället är du varmt välkommen att skicka en spontanansökan till hr@fresh.se.

Volution Group Nordic söker HR Business Partner

Volution-koncernen är ett börsnoterat bolag med huvudkontor i UK. Gruppen består av ett flertal företag som främst arbetar inom ventilation och verksamheten är uppdelad i regioner. I nordiska divisionen ingår Fresh, PAX, VoltAir System, Pamon och Air Connection med huvudkontor på Fresh i Växjö. Vi är inne i en expansiv fas och vi vill fortsätta växa ännu mer framöver genom både ytterligare förvärv och genom befintliga bolag.

Vill Du anta den spännande utmaningen att arbeta som HR Business Partner för koncernens nordiska bolag. Du kommer att ha en omväxlande roll som är såväl operativ som strategisk i en framtidsbransch under snabb utveckling.

Arbetsbeskrivning

Som HR Business Partner utvecklar och driva du HR-relaterade processer samt säkerställer en säker och korrekt löne- och reseräkningsadministration ihop med lönehandläggaren. HR-området är prioriterat inom koncernen och ses som en strategiskt viktig roll där du får stor möjlighet att påverka egna rollen ihop med VD för att understödja koncernens tillväxtambitioner.

Du är en aktiv part till cheferna och ledningen i alla HR-relaterade processer från beslut till genomförande. Då allt HR-arbete genomförs inom företaget arbetar du operativt inom alla HR-områden så som rekrytering, jämställdhet, kompetensutveckling, rehabilitering, lönerevision och arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant universitetsutbildning och erfarenhet från en liknande roll gärna från tillverkande företag. Du har god kunskap i arbetsrättsliga frågor och har erfarenhet av fackliga förhandlingar, gärna rörande både tjänstemän och kollektivanställda. Som person är du resultatorienterad och har en god förmåga att såväl arbete i, som driva parallella projekt. Du är prestigelös och flexibel samt har en god kommunikationsförmåga.

Arbetsspråket är internationellt, vilket ställer krav på flytande kunskaper i både tal och skrift på svenska och engelska. Resor inom Norden förekommer i begränsad omfattning.

Varaktighet och placering

Tillsvidareanställning på heltid fr o m snarast, placering i Gemla strax utanför Växjö.

Vill du veta mer?

Har du frågor får du gärna kontakta VD Andreas Löfstrand på telefon 0470-707705

Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via e-post till hr@fresh.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 24 april.

 


Sommarjobba på Fresh

Ekonomi och Kundsupport

Arbetsuppgifter

På ekonomiavdelningen kommer du framförallt att arbete med inkommande fakturor som du lägger in och konterar i företaget affärssystem. Inom kundsupport registrerar du beställningar som du tar emot både via mail och telefon. I rollen ingår även posthantering och andra administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi och goda kunskaper i officeprogrammen, framförallt Excel. Du behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Som person är du noggrann och har god ordning.
Arbetet utförs på företagets kontor i Gemla utanför Växjö.

Sommarjobb produktion och lager

Till semesterperioderna söker vi sommarjobbare till flera olika positioner främst inom produktion, distribution och lager.

Arbetsuppgifter

Inom Produktion, Lager och Distribution arbetar vi i team. Du kommer bland annat att arbete med montering av mindre detaljer inom vår fläktmontering och tillverkning av spirorör. Även arbete med att färdigställa order för leverans genom att plocka, packa och emballera produkterna enligt kundens önskemål.
Vi söker även en truckförare till vår logistikavdelning. B-truckkort krävs

Kvalifikationer

Vi söker tid som påbörjat en gymnasieutbildning gärna inom Teknik. Som person har du lätt att samarbete och är noggrann och ansvarstagande. För arbete inom lagret krävs truckkort och truckvana. 
Arbetet utförs på företagets produktion i Gemla utanför Växjö.

Vill du veta mer om tjänsterna?
Har du frågor får du gärna kontakta HR Ansvarig Pernilla Sundén på telefon 0470-707701

Välkommen med din ansökan som du skickar via e-post till hr@fresh.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2020-02-28.