Fresh är ett företag som aldrig står still. Har vi ingen tjänst ute just för tillfället är du varmt välkommen att skicka en spontanansökan till hr@fresh.seVolution Sweden AB söker medarbetare till Kundservice 

Volution Sweden AB ingår i Volution-koncernen som är ett börsnoterat bolag med huvudkontor i England. Gruppen består av ett flertal företag som främst arbetar inom ventilation. I nordiska divisionen ingår Volution Sweden, VoltAir System, Pamon och Air Connection med huvudkontor i Växjö. Vi är inne i en expansiv fas och vi vill fortsätta att växa genom förvärv av nya verksamheter och genom organisk tillväxt i våra befintliga verksamheter. Verksamheten i Växjö är sedan årsskiftet baserad centralt i nya fräscha lokaler.

Brinner du för att sätta kunden i centrum ger vi dig här möjlighet att arbeta i ett glatt gäng med ventilationsprodukter i framkant.

Dina arbetsuppgifter
Med kunden i fokus kommer du att tillsammans med dina kollegor inom Kundservice supportera våra kunder genom mail och telefon. Du jobbar bl a med order- och reklamationshantering samt besvarar frågor från våra kunder. Genom lyhördhet för kundens önskemål skapar du merförsäljning. 
Arbetet sker i nära samarbete med avdelningarna för försäljning, inköp, logistik, planering och produktion. Du får möjlighet att påverka och utveckla det dagliga arbetet och interna processer.   

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och erfarenhet inom kundsupport eller innesälj. Du är en god administratör, har vana att arbeta i affärssystem och kan självständigt hitta den information du behöver. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är service-minded och har kunden i fokus. Du är ansvarstagande och flexibel. Du tycker om att arbeta såväl självständigt som i team. Vidare ser vi att du har ett intresse att lära dig om våra produkter. För att trivas hos oss bör du ha en öppen och positiv personlighet, vara prestigelös och uppskatta att jobba i ett högt tempo i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter. 

Varaktighet
Tillsvidareanställning på heltid med Växjö som placeringsort.

Ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta kundservicechef Satu Lohilahti Jönsson på telefon 0470-70 77 24 eller HR Martin Åkerman på telefon 0470-70 77 01.

Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via e-post till hr@volutiongroup.se Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2021-11-14. Märk ansökan med ”Kundservice”. 
 Volution Sweden AB söker operatör till avdelningen för plastproduktion

Volution Sweden AB är en av Skandinaviens ledande leverantörer av ventilationsprodukter. Vi har sedan 70-talet levererat högkvalitativa lösningar och system för en bättre innemiljö till kunder över hela världen. Våra lösningar är konstruerade och tillverkade med optimal kvalitet för en hög driftssäkerhet och lång livslängd. Med en egen konstruktionsavdelning och tillverkning erbjuder vi korta ledtider och en hög flexibilitet. Verksamheten i Växjö är sedan årsskiftet baserad centralt i nyrenoverade lokaler på västra industriområdet.

Volution Sweden AB ingår i Volution-koncernen som är ett börsnoterat bolag med huvudkontor i England. Gruppen består av ett flertal företag som främst arbetar inom ventilation. I Norden ingår kända varumärken så som Fresh, PAX, Klimatfabriken, Kair och Rtek med huvudkontor i Växjö. Vi är inne i en expansiv fas och vi vill fortsätta växa ännu mer framöver.

Arbetsbeskrivning
Du kommer huvudsakligen att arbeta med produktionsarbete vid plastproduktionen. Vi söker dig som är intresserad av teknik och vill arbeta med produktkvalitet, köra maskiner samt packning och märkning av plastprodukter. Du utför även administrativt arbete som hör till rollen i vårt affärssystem inom ramen för plastproduktionens verksamhet.  Arbetet innebär även att du jobbar med ständiga förbättringar. Sökande ska vara villiga att arbeta både på vårt dagskift och på vårt kvällsskift. Denna roll öppnar upp möjligheter till att över tid ta mer ansvar och utbilda sig till verktygsställare eller annan teknisk roll inom verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom teknik och har arbetat inom tillverkande industri. Arbetet kräver att du har förmågan att arbeta självständigt, kan ta egna initiativ och hitta lösningar samtidigt som du måste ha lätt för att samarbeta i team. Du är noggrann och fokuserar på att leverera produkter med hög kvalitet. Svenska och engelska kunskaper i tal och skrift är ett krav för att lyckas i rollen.
Som person är du flexibel, ansvarstagande och engagerad. Vidare har du god teknisk kompetens och problemlösningsförmåga.

Varaktighet
Tillsvidare med placering i Växjö.

Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta HR, Martin Åkerman på telefon 0470-70 77 01.

Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via e-post till hr@volutiongroup.se, märk din ansökan med ”Operatör plastproduktion”.
Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2021-10-31.