Jobba hos oss

Volution Sweden är ett företag som aldrig står still. Har vi ingen tjänst ute just för tillfället är du välkommen att skicka en spontanansökan till hr@volutiongroup.seVolution Sweden söker Samordnar- och Distributionsmedarbetare

Volution Sweden AB är Nordens marknadsledande producent av ventilationsprodukter för hemmet.
Med vår starka portfölj av varumärken som Fresh, Pax, Klimatfabriken och Reton finns vi närvarande i bostadens alla rum, med målet att skapa en sund och hållbar inomhusmiljö i ditt hem. Volution Sweden AB har geografisk spridning i Europa, Asien samt Nord- och Sydamerika, med huvudkontor i Växjö.

Arbetsbeskrivning
Utöver att du tillsammans med dina kollegor färdigställer order för leverans genom bland annat plockning, packning och emballering enligt kundens önskemål och avtal fungerar du tillsammans med ytterligare en person som samordnare för gruppen.  Ni sköter kommunikationen med bland annat speditörer, kundsupport och försäljning. Vidare distribuerar ni ut plockorder samt säkerställer att alla leveranser sker enligt plan. Ni arbetar även med leveransdokumentation, märkning av gods och uppföljningsdokumentation. Tillsammans med teamet arbetar ni med att förbättra metoder och processer. Genom att vara två som delar på rollen kommer det finnas än mer möjlighet att utveckla rollen, arbeta med förbättringar samt täcka upp för varandra vid frånvaro.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom teknik och några års erfarenhet av arbete inom distribution eller lager. Som person är du flexibel, ansvarstagande och engagerad. Arbetet kräver att du har förmågan att arbeta självständigt, tar egna initiativ och hittar lösningar samtidigt som du har lätt för att samarbeta i team. Du är noggrann och bra på att planera och organisera ditt arbete. God datorvana och tidigare arbete i affärssystem krävs för att lyckas i rollen. Eftersom koncernspråket är engelska ser vi gärna att du har kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Varaktighet
Tillsvidaretjänst på heltid med placering i Växjö

Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Andreas Rosell,
via telefon 0470-70 77 52 eller HR Martin Åkerman via telefon 0470-70 77 01.

Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via e-post till hr@volutiongroup.se 
Märk ansökan med ”samordnare”. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast den 2022-10-02.Volution Sweden söker säljare med regionansvar för Norrland

Volution Sweden AB är Nordens marknadsledande producent av ventilationsprodukter för hemmet. Företaget har geografisk spridning i Europa, Asien samt Nord- och Sydamerika, med huvudkontor i Växjö.
Med vår starka portfölj av varumärken såsom Fresh, Pax, Klimatfabriken och Reton finns vi närvarande i bostadens alla rum, med målet att skapa en sund och hållbar inomhusmiljö i hemmet.

Hemmet är vår viktigaste plats och vi spenderar mer och mer tid inomhus. Ett gott inomhusklimat är därför viktigare än någonsin. Företaget arbetar aktivt med produktutveckling och digitalisering av såväl vår tillverkning som försäljningsprocess. Vill du vara med och skapa en bättre inomhusmiljö för människor över hela världen? Ta chansen att bli en del av ett stimulerande säljteam i ett företag som befinner sig i ett starkt expansionsskede.

Arbetsuppgifter
I din roll som säljare utvecklar och fördjupar du affärsrelationen med butikerna och kunderna i din region. Du hjälper till exempel butikerna att sälja våra produkter genom att säkerställa rätt exponering samt genom produktutbildningar och demonstrationer. Genom kontinuerliga butiksbesök och säljfrämjande insatser stärker och bygger du företagets varumärken inom både ”Gör-det-själv” och ”Proffs/Installatör”-segmentet. Du ansvarar själv för planering och genomförande av aktiviteter inom ditt ansvarsområde och region. Mässor och event är en stor del av våra varumärkesbyggande aktiviteter. Rekryteringen är en utökning av teamet som idag består av 11 utesäljare inklusive försäljningschef. Vi ser gärna att sökande är bosatt i Gävle eller Sundsvallsområdet då vi vill förstärka närvaron hos kunder i närliggande områden.

Kompetens 
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning mot butik/grossist, gärna inom byggmaterial. I en organisation som drivs av ständig förbättring är det viktigt att du har ett starkt eget driv och är en tävlingsmänniska som motiveras av utmaningar och att ständigt förbättras. Du har en förmåga att förstå kundens behov och omvandla det till aktiv försäljning genom att vara engagerad och arbeta kreativt och fokuserat för att alltid hitta de bästa lösningarna. Som person drivs du av möjligheten till stort eget ansvar och att vara självgående i ditt arbete samtidigt som du jobbar tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål. Du har en god kommunikativ förmåga och en säljande personlighet.

Förutom flytande kunskaper i det svenska språket ser vi också gärna att du behärskar engelska väl i både tal och skrift då koncernspråket är engelska.

Varaktighet och placering 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, där du utgår från hemmet i regionen med kontinuerliga resor till kunderna.

Övrig information
Är du intresserad om att höra mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår försäljningschef för Sverige, Anders Nilsson via e-post anders.nilsson@volutiongroup.se eller via telefon 0470-70 77 41 eller HR Martin Åkerman via e-post martin.akerman@volutiongroup.se eller telefon 0470-70 77 01.

Välkommen att skicka din ansökan till hr@volutiongroup.se senast den 2022-10-09, märk ansökan med ”Regionansvarig säljare”.
Urval och intervjuer kommer ske löpande då vi önskar få tjänsten tillsatt snarast.