Fresh är ett företag som aldrig står still. Har vi ingen tjänst ute just för tillfället är du varmt välkommen att skicka en spontanansökan till hr@fresh.se

 

Fresh söker sommarjobbare till produktion & lager

Volution Group Nordic (VGN) består i dagsläget av 7 bolag, Fresh AB, Pax AB, Voltair System AB, Klimatfabriken AB, Oy Pamon, Air Connection ApS och Volution Norge AS. Volution-koncernen är ett börsnoterat bolag med huvudkontor i England. 

Till semesterperioderna söker vi sommarjobbare till flera olika roller, främst inom produktion, distribution och lager. Vid årsskiftet fllyttade Fresh sin verksamhet till Smedjegatan i Växjö. 

 
Arbetsuppgifter
Inom produktion, lager och distribution arbetar vi i team. Du kommer bland annat att arbeta med montering av mindre detaljer inom vår fläktmontering samt tillverkning av spirorör. Du kan även komma att arbeta med att färdigställa order för leverans genom att bland annat plocka, packa och emballera produkterna enligt kundens önskemål. Om du har B-truckkort finns det möjlighet att få arbeta på logistikavdelningen där man förser andra avdelningar med material och produkter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har påbörjat en gymnasieutbildning gärna med teknisk inriktning. Som person har du lätt för att samarbeta och är noggrann och ansvarstagande. För arbete inom lagret krävs truckkort och truckvana. 

Vill du veta mer?
Har du frågor får du gärna kontakta HR ansvarig Martin Åkerman på telefon 0470-70 77 01.

Välkommen med din ansökan som du skickar via e-post till hr@fresh.se Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2021-03-31.
 Fresh söker Automationstekniker till avdelningen för plasttillverkning

Volution Group Nordic (VGN) består i dagsläget av 7 bolag, Fresh AB, Pax AB, Voltair System AB, Klimatfabriken AB, Oy Pamon, Air Connection ApS och Volution Norge AS. Volution-koncernen är ett börsnoterat bolag med huvudkontor i England. 

Vid årsskiftet fllyttade Fresh sin verksamhet till Smedjegatan i Växjö. 
 

Arbetsbeskrivning
Som automationstekniker kommer du att arbeta med upprättning av arbetsinstruktioner, automatisera kvalitetskontroller, optimering av maskinceller och kringutrustning, driva projekt kopplade till el och automation samt tillsammans med rekryterande chef ansvara över daglig styrning för vårt förmiddagsskift och kvällsskift. Du kommer dessutom att vara delaktig i processer för att öka automationsgraden och minimera manuellt arbete. Vidare kommer du att arbeta med utveckling och driftsäkring av den dagliga verksamheten tillsammans med underhållstekniker. Vid behov även vara behjälplig i den dagliga verksamheten. 

Kvalifikationer
Eftergymnasial utbildning inom mekanik, el-automation, formsprutning eller motsvarande utbildning. 
Grundläggande el-behörighet. 
Goda kunskaper såväl muntligt som skriftligt i engelska och svenska.
Vi ser det även som meriterande om du har arbetat i någon form av affärssystem och har tidigare erfarenhet av plastindustrin och från en arbetsledande roll. 

Personliga egenskaper
Som person är du kreativ och kommunikativ och samtidigt har du en god förmåga att stödja och inspirera medarbetare och verksamhetens utveckling. Du har tidigare erfarenhet från tillverkande industri och har arbetat med både enklare och mer komplex automation. För vår verksamhet är det viktigt att du som individ kan bidra till att utveckla och utmana verksamheten. Andra viktiga personliga egenskaper är att du som individ är flexibel, prestigelös, strukturerad och tycker om att fatta beslut i det dagliga arbetet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med projekt och deadlines inom tillverkande industri.  

Varaktighet
Tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Växjö.

Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Zeljko Marusic,  via telefon 0470-70 77 16 eller HR Martin Åkerman 0470 – 70 77 01
Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via e-post till hr@fresh.se Skicka oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2021-03-31