Friskare och mindre allergier med bra ventilation

Idag tillbringar vi den största delen av vår tid inomhus. Därför är det viktigt att luften i ditt hem är frisk och fräsch.

Med rätt ventilationsprodukter får du en god luftomsättning och en behaglig temperatur i ditt hem, vilket minskar risken för allergier och andra hälsoproblem. God ventilation kan inte förhindra allergi eller astma men kan påtagligt förbättra förutsättningarna att förbli frisk. 

God luftväxling är alltså extra viktigt om du är allergiker, men även för att undvika att få problem med allergi. 

Pollenallergi
Visst är det härligt när våren nalkas, men lider du av pollenallergi är kanske våren också förknippad med en del problem.  

God luftväxling är extra viktigt för dig som allergiker. Såklart vill du hålla luften inomhus så fri från pollenpartiklar som möjligt, utan att behöva tumma på ventilationens kvalitet.  

Vi rekommenderar att du använder filter i dina väggventiler, dessa håller din inomhusluft fri från pollen och andra otrevliga partiklar. Fresh har ett brett utbud av ventilfilter; från standardfiler till vårt mest avancerade Flimmerfilter.  

Fresh Flimmerfilter 
Flimmerfiltret är vårt bästa filter som högeffektivt stoppar föroreningar som finns i luften, så som pollenpartiklar och vägdamm. Flimmerfiltret monteras i din väggventil och är perfekt för dig som har allergier eller astma. 

Fresh väggventiler 
För att du, din familj och ditt hus ska må bra behövs frisk luft. Du kan enkelt förbättra luftomsättningen i huset genom att installera friskluftsventiler. Våra ventiler är speciellt konstruerade för att ta in rätt mängd luft utan obehagligt drag. 

Vill du lära dig mer om ventilation? Spana in vår Youtube kanal

Cookie Settings 

This site tracks visits anonymously. Close this dialog to confirm you are happy with that, or find out more in the Cookies and privacy policy, click here.